vin de minis arad - dealul daiconi
minis daiconi despre vin de minis - daiconi vin de daiconi - minis vin de minis - premii vin de minis - galerie foto vin de minis - anunturi vin de minis - contact
   

Termeni si conditii


DAICONI - Societatea Comerciala DIVERSE VB SRL, organizata in baza legii romane.
SITE - Domeniul daiconi.ro

Produse si servicii
Daiconi poate publica pe site informatii despre produse, sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Daiconi are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.
Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Daiconi, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
In descrierea produselor Daiconi isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

Comanda online
Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi. Odata adaugat in cosul de cumaraturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc pozitiv pentru acesta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a acestuia.
Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca Daiconi poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Daiconi si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului. 
Daiconi poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
- datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;
- activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel Daiconi si/sau partenerii acestuia;
- realizarea a mai mult de doua incercari de livrare consecutive, esuate;
Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Daiconi, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client dupa momentul efectuarii modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

Transport
Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului Daiconi, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii Daiconi. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor Daiconi, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii Daiconi. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Clientii Daiconi prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.

magazin de vinuri

Vinuri DOC
Vinuri IG

Continut cos

 
vin de minis daiconi
Fluturas prezentare
Brosura vinuri
 

Transport si ambalare

detalii

 
[ termeni si conditii ] [ politica de confidentialitate ] [ ANPC ]
www.daiconi.ro
© 2012 - Toate drepturile rezervate - sc Diverse srl