vin de minis arad - dealul daiconi
minis daiconi despre vin de minis - daiconi vin de daiconi - minis vin de minis - premii vin de minis - galerie foto vin de minis - anunturi vin de minis - contact
   

Politica de confidentialitate


DAICONI - Societatea Comerciala DIVERSE VB SRL, organizata in baza legii romane.
SITE - Domeniul daiconi.ro

Daiconi colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP, CIF), pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:
validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
- rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
- pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
- contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
scopuri statistice.
Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca Daiconi sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001; 506/2004.

Contact
Daiconi publica pe site, datele de identificare si contact, actualizate spre informarea Clientilor.
Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Clientul permite Daiconi sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).
Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Daiconi de a contacta Clientul.
Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Daiconi se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil Clientului. Astfel, Daiconi, va considera ca Clientul, consimte la primirea notificarilor din partea Daiconi in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, SMS sau prin anunturi pe site.
Daiconi isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel, telefonic, SMS, etc).

magazin de vinuri

Vinuri DOC
Vinuri IG

Continut cos

 
vin de minis daiconi
Fluturas prezentare
Brosura vinuri
 

Transport si ambalare

detalii

 
[ termeni si conditii ] [ politica de confidentialitate ] [ ANPC ]
www.daiconi.ro
© 2012 - Toate drepturile rezervate - sc Diverse srl